Menu
Winkelwagentje
Social Media

Herkent u dit? Iemand anders heeft meer likes of volgers en krijgt meer aandacht ondanks dat er veel moeite gestoken in het maken van een prachtig Instagram profiel compleet met alle toeters en bellen, maar het ontbreekt nog een beetje aan mensen die op de like (vind-ik-leuk) knop hebben gedrukt. Het probleem is dat dit ook andere mensen ervan weerhoudt om ook op vind-ik-leuk te drukken. Het spreekwoord “Als er één schaap over de dam is, volgen er meer" is erg van toepassing op een sociale netwerk site zoals dat van Facebook en Instagram. Mensen kijken vaak eerst of er al andere mensen actief zijn op de pagina en besluiten dan pas om ook op de vind-ik-leuk knop te drukken (een like te geven).

Mogelijk heeft u ook al geprobeerd een advertentie campagne te starten. U weet dan ook dat dit schrikbarend duur kan zijn en de nodige kennis vereist.

Ondernemen is in het huidige klimaat al moeilijk en duur genoeg. Wij geloven dat u een eerste steun in de rug goed kunt gebruiken. Bovendien houden wij er van om u juist die diensten te bieden waarvan iedereen (lees: de marketing "experts") zeggen dat het niet mag / niet kan / verboden is / taboe is. Onzin, zeggen wij! Met één van onze diensten maakt u een goede start!

Voor dit probleem hebben wij een oplossing: u kunt uw (Instagram profiel) voorzien van likes (Instagram likes kopen). Deze vind-ik-leuks (likes) kopen is heel makkelijk.

Uiteraard hebben wij naast alles voor Facebook ook alles voor andere socialmedia-platformen zoals Instagram, YouTube, TwitterPinterest en TikTok.

Instagram volgers en Instagram likes 

Instagram volgers kopen is simpel en makkelijk. We bieden u verschillende soorten Instagram volgers zoals: Instagram volgers, dagelijkse Instagram volgers en een Instagram pakket.

Daarnaast bieden wij u ook verschillende soorten Instagram likes (overzicht van de aangeboden soorten): Instagram likes snel, Instagram likes langzaam, Instagram likes om te verdelen over uw laatste 12 of 24 foto's en Instagram likes automatisch te worden toegevoegd aan foto's die u nog gaat plaatsen.

Likes kopen is een eerste belangrijke stap richting een succesvol profiel.

Jaloers op de actieve social media profiel van vrienden? Wilt u direct een voorsprong opbouwen op de concurrentie? Hier op likeskopen.net kunnen we helpen!

Wie zouden Facebook likes moeten kopen?

Mensen en bedrijven zoals DJ's, lokale bedrijven, bloggers, restaurants en hotels hebben inmiddels al likes gekocht bij ons. Vele ondernemers zijn u al voorgegaan in het kopen van likes. Na hard werken aan uw Facebook pagina geeft u een pagina een flinke boost zodat u direct kunt beginnen met het actief gebruiken van uw Facebook pagina om klanten te binden, vast te houden en nieuwe klanten aan te trekken.

Waarom zou u likes willen kopen?

Het kopen van likes zorgt ervoor dat uw pagina meer betrouwbaarheid en autoriteit uitstraalt. Stel u heeft een nieuw restaurant en u wilt reclame gaan maken. U bent echter niet het enige Chinese restaurant in Den Haag. Uw concurrentie heeft al een behoorlijk populaire pagina. Potentiële klanten zien deze populaire Facebook pagina en gaan er dus van uit dat het restaurant van uw concurrent betrouwbaarder is en zullen vervolgens eerder voor het restaurant van uw concurrent kiezen.

Met een flink aantal vind-ik-leuks oogt jouw pagina niet alleen brouwbaarder en straalt deze autoriteit uit, uw pagina wordt ook beter gevonden in zowel de resultaten van Facebook als van Google. Om uw pagina nog een enorme boost te geven kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pagina wordt gedeeld op de profielen van FB gebruikers. Dit geeft een extra signaal aan Google en aan Facebook dat uw pagina populair is.

Waarom likeskopen.net

Bij ons krijgt u soms niet de allergoedkoopste prijs maar daar krijgt u een betere kwaliteit voor terug. Ook na de aankoop beantwoorden wij uw vragen tijdig en inhoudelijk. Ons bestelproces is juist niet geautomatiseerd. Mocht u een aanbieder treffen die u geautomatiseerde likes aanbied dan zijn dit allemaal nep profielen. Toch is uw aankoop bij ons eenvoudig en snel en hoeft uw niet lang te wachten op uw aankoop. Facebook likes kopen is bij ons zeer makkelijk en u hoeft ons alleen uw pagina link te geven om er voor te zorgen dat u de bestelling kunt ontvangen. In deze webshop wordt alleen veilig betaald met Paypal & iDeal. Voor klanten uit Belgie en Duitsland hebben wij een aangepaste betaalmethode.

Social media diensten kopen op likeskopen.net is veilig. Op geen enkel moment is uw Facebook pagina in gevaar, wat mensen ook zeggen. Wij kunnen dit stellen omdat wij met onze jarenlange (3 jaar aantoonbaar) ervaring nog nooit een verwijderde pagina hebben gezien.

  • Niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit en de meeste ervaring
  • Wij leveren uitstekende support, ook de levering
  • Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht ook als u geen klant bent
  • Ons bestel- en leverproces is handmatig, hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen
  • Facebook likes kopen is bij ons eenvoudig en snel
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en op factuur (*)

 

Weet u niet welke dienst geschikt is?

Het kan zijn dat u misschien niet weet welke dienst voor welke specifieke situatie geschikt is. Misschien weet u niet welke soort likes het meest geschikt voor u is. Zo zijn er likes voor pagina's, updates, foto's, wedstrijden, video's etc. Hoewel we erg ons best hebben gedaan om onze diensten zo duidelijk mogelijk te omschrijven zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Chatten met onze klantenservice is ook mogelijk.

Hoe werken we bij likeskopen.net?

 

1 Kies een dienst en plaats uw bestelling

Wij hebben op dit moment alleen de link naar uw social media profiel nodig. U betaalt makkelijk en snel met iDeal of Paypal.

2 Bevestiging van de bestelling

Alle bestellingen worden handmatig door de klantenservice gecontroleerd. Vervolgens wordt (na goedkeuring) uw campagne opgezet. Uiteraard ontvangt u een bevestiging zodra uw bestelling is geactiveerd. De levertijden vind  u hier.

3 Even wachten maar

Onze diensten hebben een minimale levertijd van 1 uur afhankelijk van de gekozen dienst. Zoals u uwzelf zich wellicht kunt voorstellen duren grotere aantallen langer. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling binnen de aangegeven termijn te compleet te hebben.

4 En klaar!

Als uw bestelling klaar is ontvangt u van ons ook een bevestiging. U kunt vervolgens zelf checken of bijvoorbeeld het door jouw bestelde aantal likes is afgeleverd. Gefeliciteerd, veel succes met uw campagne! Soms sturen wij een kortingskode mee voor uw volgende aankoop!

 

Likeskopen.net door de ogen van een klant:

De ervaring met likeskopen.net is positief geweest zowel voor, tijdens als na de koop. Ik ben een DJ uit Amsterdam en zocht voor mijn Facebook pagina meer likes en voor mijn SounCloud profiel meer van alles (downloads, plays, favorites). Ik heb een tijdje de kat uit de boom gekeken wanneer het ging om het kopen van social media promotie. Ik krijg door mijn eigen activiteiten al voldoende exposure maar soms hebben we gewoon een boost nodig voor bijvoorbeeld een lancering van een nieuwe track. Het ging in ons geval allemaal erg snel. Wij kregen er een goede 500 Nederlandse Facebook likes bij. Deze mensen leken ook nog eens geïnteresseerd. Voor SoundCloud ging de promotie erg snel en waren we binnen een tweetal dagen klaar. Dit kwam precies goed uit met de lancering van mijn track. Verder werden vragen tijdig beantwoord en kregen we advies. Dank Sandra!