100 gratis facebook likes

100 gratis Facebook likes

100 gratis facebook likesWilt u  100 gratis Facebook likes? Dat komt mooi uit, wij geven er 100 weg. Wij sturen 100 echte internationale Facebook likes naar uw Facebook pagina helemaal voor noppes. Ideaal voor de nieuwe Facebook pagina en het verkrijgen van de Facebook gebruikersnaam. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1

Vul het onderstaande  formulier volledig in. Soms krijgen wij een niet-compleet formulier opgestuurd of met een verkeerde link of email adres. Mocht het nodig zijn dan kunnen we u alleen vragen om de juiste links als u ook uw email adres correct invult.

Stap 2

Vergeet niet de Facebook pagina te vermelden en zorg er voor dat de pagina openbaar / gepubliceerd / niet beperkt is. Zoals de meeste pagina-eigenaren wel weten kun je een Facebook pagina hebben maar deze nog niet gepubliceerd hebben. In dat geval kunnen wij, maar ook de mensen die moeten liken, uw pagina niet zien waardoor zij uw pagina ook niet kunnen liken.

Stap 3

Verstuur het formulier met de knop ‘Likes Ontvangen!’

Stap 4

Na goedkeuring worden de likes binnen 1-2 dagen aan uw pagina toegevoegd. In principe worden nagenoeg alle Facebook pagina’s toegelaten maar we onbehoorlijke pagina’s kunnen we helaas niet toestaan.

Voorwaarden:
– 1 x per persoon
– 1 x per pagina
– Uw pagina is gepubliceerd en niet beperkt.

 

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

9 gedachtes over “100 gratis Facebook likes”

 1. Goedemiddag,

  Ik heb mij afgelopen weekend aangemeld voor 100 gratis likes, ik betwijfel of ik die echt ga krijgen.

  Kunt u mij van een terugkoppeling voorzien?

 2. Werkt dit nog? Ik had ze eergisteren aangevraagd, maar heb ze nog niet ontvangen…

 3. Beste bezoekers. Door een fout in de mailserver zijn de meest recente inzendingen helaas niet aangekomen. Ik verzoek u vriendelijk om het formulier opnieuw in te vullen.

 4. Ik heb mij aangemeld voor de 100 gratis likes, nu afwachten of ik ze wel krijg.
  Ik laat wel horen hoe dit afloopt.

 5. Ik heb mij gisteren voor de 2e keer aangemeld voor de gratis 100 likes maar helaas dit werkt niet je krijg ze gewoonweg niet. Als ik ze alsnog krijg dan zal ik dat ook melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *