mensen die hier over praten

Een Facebook pagina en mensen die hier over praten

mensen die hier over praten

Wellicht heeft u zich al eens afgevraagd wat de term ‘praten over’ of ‘mensen die hier over praten’ nu precies betekend op uw Facebook pagina. Weliicht dacht u ook dat het kopen van likes dit cijfer zou beïnvloeden. Het staat immers erg leuk voor uw klanten.

Wat betekend ‘praten over’ nu precies? Praten over is een een cijfer waarin een aantal acties worden samengevat. Dit zijn onder andere vindt-ik-leuks, gedeelde foto’s, en bijvoorbeeld commentaren. Facebook vertelt ons uiteraard niet wat en hoe de exacte gegevens tellen maar een combinatie van vindt-ik-leuks, delen en reageren lijkt me het meest logische antwoord.

Wellicht heeft u ook vindt-ik-leuks gekocht en dacht u daar mee ook het ‘praten over’ cijfer te beïnvloeden. In dit geval beïnvloeden deze likes alleen indien er aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Deze voorwaarden zijn bij ons bekend en wij leveren een extra dienst in aanvulling op de reguliere likes (zoals hier) maar ook op de Nederlandse Facebook likes (zoals hier) waarmee wij interactiviteit leveren op uw Facebook pagina.

Wat houd deze dienst nu precies in? Welnu wij lezen ten eerste uw pagina en enkele van uw berichten en stellen u een (of meer) vragen(en) over uw pagina, product of dienst. U kunt vervolgens reageren. Zo voorziet u de klant ook van extra informatie in de vorm een live F.A.Q. oftewel een live ‘veel gestelde vragen’. Wij moeten deze dienst nog finetunen maar dit heeft meerdere voordelen: Ook zullen wij meerdere acties uitvoeren met betrekking tot uw pagina.

  • uw pagina oogt actiever.
  • verschillende cijfers over uw pagina worden op een positieve manier beïnvloed (o.a. ‘praten over’).
  • de klant krijgt extra informatie over uw product.
  • u kunt deze dienst heel mooi combineren met het lanceren van een actie, nieuwsbrief etc.

Binnenkort zullen wij deze dienst lanceren.

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *