Eindejaarskorting 25% Gratis diensten en 2014

kerst korting likeskopen net

Geen kerstgroet van ons

Geen kerstgroet naar wel een eindejaarskorting van 25% en enkele gratis diensten. U zit tenslotte niet te wacht nóg een kerstgroet-nieuwsbrief. Met de code NY1325 krijgt u 25% korting op al onze producten tot en met 31-12-2013.

Gratis diensten

Wellicht kunt u, of een bekende van u, 100 gratis Facebook likes of 100 gratis Twitter volgers of 100 gratis Instagram volgers gebruiken? Deze zijn minimaal tot het einde van het jaar beschikbaar

Wat gaat er in 2014 gebeuren?

In 2014 gaan wij de zaken een beetje anders aanpakken. Zo gaan wij de klantenservice uitbesteden, gaan wij alleen onze focus verleggen naar ondernemingen en krijgen wij er enkele interessante diensten bij. Deze diensten zijn met name gericht op ondernemers die waarde zien in het hebben van actieve Facebook pagina’s met alles dat daar bij hoort. Dat betekend dat wij als extra service u niet alleen likes gaan verkopen maar meer een totaalpakket gaan aanbieden waardoor alle belangrijke ‘metrics’ (statistieken) op een pagina ten gunste beïnvloed gaan worden. Dit komt ten goede aan de algemene indruk van de pagina en en zal uw CTR (Click through rate) verhogen (van o.a. uw Facebook campagnes).

Tot slot nog enkele interessante links en diensten

Nederlandse facebook likes, Nederlandse Youtube views & Nederlandse Twitter volgers.

p.s. uiteraard wensen wij u een weldadige kersttijd toe en een vermogend 2014!!

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *