Facebook vrienden zijn nu ook te koop – Likeskopen.net

facebook vrienden kopen

Onlangs berichtten enkele Nederlandse kranten dat het mogelijk is om Facebook likes en Twitter volgers te kopen. Toch bestond dit fenomeen al jaren in het buitenland. Bijna op het hetzelfde moment werd het bekend dat Seats & Sofa’s likes zou hebben gekocht op hun Facebook pagina waardoor zij binnenkwamen in de top-10 van Nederlandse Facebook pagina’s. Dit kwam zeer ongelukkig uit omdat Facebook een nieuwe functie introduceerde waardoor het mogelijk was de meest populaire woonplaats te zien van de mensen die de betreffende Facebook pagina hadden ‘geliked’. Bij Seats and Sofa’s bleek de populairste woonplaats echter Dhaka, Bangladesh te zijn..

Likeskopen.net verkoopt echter sinds kort Nederlandse Facebook likes. Deze likes zijn afkomstig van echte Nederlandse profielen. Deze likes zijn een stuk moeilijker te leveren in grote getalen maar zullen altijd een Nederlandse stad laten zien als meest populaire stad.

De laatste ontwikkeling is het kopen van Facebook vrienden, Nederlandse vrienden wel te verstaan. Nu is het voor het eerst mogelijk om Nederlandse Facebook vrienden te kopen op je eigen persoonlijke Facebook profiel. Het werkt als volgt: de koper plaatst een bestelling op de website. Vervolgens gaat likeskopen.net aan de slag en stelt het profiel voor aan het netwerk van likeskopen.net. Volgens ziet de koper verzoeken om vrienden te worden binnen komen op zijn Facebook account.  Het maximaal aantal Facebook vrienden dat op deze manier gekocht kan worden is 5000 (tevens het maximum aantal door Facebook toegestane vrienden op een persoonlijk profiel). Ook is het mogelijk een nieuw profiel te bestellen met bijvoorbeeld 1000 vrouwelijk vrienden.

 

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

2 gedachtes over “Facebook vrienden zijn nu ook te koop – Likeskopen.net”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *