Hoe ‘Mensen die over je pagina praten’ effect heeft op je Facebook pagina – Likeskopen.net

‘Mensen die over je pagina praten‘ (dit artikel geeft weer wat het cijfer hierachter precies betekend) is een belangrijke indicator omdat dit de acties weergeeft na de eerste like. Koopt u dus bijvoorbeeld (Nederlandse) Facebook likes en doet u verder niet zo veel met uw pagina om de fans aan te spreken dan zal het aantal mensen dat een van acties uitvoert waaruit dit cijfer is opgebouwd lager zijn dan het aantal toegevoegde likes en bovendien een vlakke groene lijn vertonen.

mensen-die-over-je-pagina-praten

We zien in het bovenstaande grafiekje hoe de groene  lijn (mensen die hier over praten), in mindere mate, de blauwe lijn (het aantal likes) enigszins volgt. Dit betekend dat er een redelijke overeenstemming is tussen het aantal likes en het aantal mensen dat een bepaalde actie uitvoert met betrekking tot je Facebook pagina.

Hoe beïnvloeden we nou deze cijfers?

We weten al dat we het aantal likes gemakkelijk kunnen verhogen door de likes te kopen. We kunnen dus ook de activiteit op een pagina verhogen door bijvoorbeeld reactie likes, wedstrijd likes of  foto likes te kopen.

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *