Waarom Facebook likes extra belangrijk werden na de Facebook newsfeed updates

Facebook heeft de functie die de newsfeed heet. Facebook heeft deze functie een paar jaar geleden geïntroduceerd. De newsfeed toont de meest populaire verhalen die uw vrienden gedurende de dag hebben gedeeld. Facebook heeft een algoritme dat de meer populaire berichten aan meer mensen laat zien dan de minder populaire berichten. Hieronder zullen we uitleggen hoe dit werkt.

Wanneer u een update plaatst, verschijnt dit op de Facebook newsfeed van uw beste vrienden. Wanneer uw beste vrienden dit bericht niet zien of negeren gebeurd er weinig met dit bericht. Het is nog steeds mogelijk dat andere mensen dit bericht zien maar dan zullen ze eerst naar uw pagina moeten gaan. Het verschijnt hoogstwaarschijnlijk niet op hun newsfeed. Aan de andere kant, als Facebook ziet dat er likes en reacties op komen is de kans veel groter dat dit bericht op de nieuwsfeed van de likers van uw pagina terecht komt. Facebook ziet likes en reacties als een positief teken.

Dit is waarom sommige posts zeer weinig belangstelling krijgen. Als mensen niet actief zijn op iets dat u post zullen andere mensen dit minder snel zien.

Dit is een poging van Facebook’s poging om hoge kwaliteitsinhoud te bieden aan de gebruikers van de newsfeed. Meerdere factoren bepalen hoe dit exact werkt maar de algemene strekking is dat er activiteit moet zijn op uw berichten voor dat andere mensen dit echt zien. Dit is de reden waarom likes zo belangrijk zijn op Facebook. Als u, bijvoorbeeld een bedrijf, dienst of product promoot op Facebook dat kunt u door het kopen van Facebook likes en eventueel reacties er voor zorgen dat meer mensen uw update zien.

Dit heeft er voor gezorgd dat bedrijven, websites, beroemdheden gingen inzien dat likes erg belangrijk werden. Niet alleen voor de pagina zelf maar ook voor de updates. Er zijn verschillende manieren dit voor elkaar te krijgen: de moeilijke of de makkelijke manier.

De moeilijke manier is het maken van super goede posts en inhoud. Maar zelfs het maken van super goede inhoud is niet genoeg. De posts moeten voorzien worden van likes en reacties om het virale effect te bereiken. Er zal dus een Facebook campagne opgestart moeten worden om het betreffende bericht te promoten. Dit is een erg kostbare zaak en erg inefficiënt.

De gemakkelijkste manier om te likes krijgen is door deze te kopen. U kunt Facebook likes gaan kopen en deze toepassen op een Facebook pagina of op een bericht, net zoals u wilt. Dit verhoogt de kans op een breder publiek en dus op meer winst en een hogere marge.

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *