Youtube video verwjderd

Youtube views kopen: Deze video is verwijderd omdat de inhoud de service voorwaarden van Youtube schendt.

Hoewel maar weinig van onze klanten zijn geraakt door de recente YouTube update hebben veel mensen kun video zien verdwijnen met alleen bovenstaande zeer summiere boodschap en verwijzing naar de voorwaarden van YouTube.

Mensen met zeer grote groepen kijkers en grote YouTube kanalen zagen hun volledige YouTube aanwezigheid verwijderd worden zonder enig kans op herstel.

Met name het kopen van views waarbij er gebruik wordt gemaakt van bots en automatische systemen is tegen de voorwaarden van YouTube.

Wat gebeurd en dan? Nagenoeg alle andere verkopers van views maken gebruikt van bots en software om de views op niet-natuurlijke wijze op te krikken. Dit houdt in dat er heel veel verzoeken naar de Google servers worden verstuurd waarbij de video maar voor minder dan 5% wordt bekeken. Dat betekend dat dit YouTube veel geld kost en niets oplevert. Daar hebben ze nu een stokje voor gestoken door een nieuw algoritme te introduceren waarbij er meerdere factoren worden gewogen. Het resultaat is het wel of niet verwijderen van uw video.

Koop dus nooit 10000 views binnen 3 dagen! Deze zijn enorm gevaarlijk voor uw video en de kans op verwijdering is nu nagenoeg 100%. Mocht u voor deze update de views hebben gekocht is het geen probleem maar mocht de levering nog lopen van moet u de levering zeer snel stop zetten.

Update Mei 2014:

YouTube (Google) bepaald aan de hand van meerdere factoren of een video aan de richtlijnen voldoet. Je kunt daarom niet zonder meer zeggen dat een video wordt verbannen door het kopen van views. Het zijn ook elementen zoals: historie van het account, de gebruiker, andere dingen zoals likes, comments etc. die worden mee gewogen.

Het kopen van views is nog altijd mogelijk en helpt enorm binnen uw algemene marketing strategie. Het op deugdelijke wijze kopen van (menselijke) views is nog steeds niet tegen de voorwaarden van YouTube omdat wij uw video van een mix van natuurlijke signalen voorzien en de views op normale wijze toevoegen.

Na enig testen zijn wij er nog steeds van overtuigd dat wij u een waardevolle dienst kunnen bieden door onze views te voorzien van een speciale mix aan factoren. Stop met het kopen van snelle views en begin met het kopen van onze bewezen, veilige menselijke views voor uw video.

About Sandra
Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Gepubliceerd door

Sandra

Klantenservice bij likeskopen.net, social media specialist en blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *