Menu
Winkelwagentje

Facebook likes kopen

Facebook likes kopen is snel, makkelijk en voordelig!

Wat zijn de voordelen van Facebook  likes kopen? Een groot voordeel van bijvoorbeeld Nederlandse Facebook likes kopen is dat mensen zien dat jou dienst, product of actie door veel mensen gezien word en dat geeft de toekomstige klant vertrouwen. Dit geldt ook voor uw Twitter volgers en natuurlijk uw YouTube likes etc.

Likes dragen bij aan de zichtbaarheid

Naast het hierboven genoemde voorbeeld (de toekomstige klant raakt  sneller overtuigd, is het ook goed voor uw SEO (zoekmachine optimalisatie. Google heeft dat in hun laatste richtlijnen aangegeven dat ze Social Media-signalen mee nemen in hun beoordeling van uw website.

Meer dan alleen likes kopen?

Likeskopen.net biedt meer dan alleen maar het kopen van Facebook likes. Wij kunnen u namelijk ook voorzien van een uniek social media pakket dat is afgesteld op uw behoeften. Hiermee kun u ook hoger komen in een zoekmachine zoals Google. Deze pakketten kunnen worden voorzien van:

- Facebook likes op foto’s, reacties, wedstrijden en meer

- Belgische Facebook  likes, likes uit de UK,  de USA en overige landen

- Facebook berichten voorzien van likes en shares

Wij kunnen likes leveren in pakketten van 100, 250, 500, 1.000, 2.000, 5.000 en zelf 10.000 likes. Likeskopen.net  adviseert altijd wel onze klaten de likes op natuurlijke wijze te laten groeien.

Handige tip> Standaard staat Facebook of Twitter zo ingesteld dat u een bericht en mogelijk een e-mail krijgt als er een nieuwe volger bij is. Als u nu 10.000 volgers of likes heeft bestelt dan kan het wel eens vol worden in uw inbox. Of de batterij van uw smartphone kan wel eens snel op raken. Indien u grote aantallen likes gaat bestellen dan kunt u ook veel mailtjes verwachten. Zet daarom de kennisgeving vooraf uit.

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien met vragen of opmerkingen zit over onze diensten. U kunt altijd een ticket aanmaken via onze klantenservice en zelfs met ons chatten. U heeft dan persoonlijk contact met een van onze medewerkers. De contact gegevens kunt u terug vinden op onze contact pagina en rechts bovenin ziet u de link naar ons ticketsysteem .

Bent u ondernemer en heeft u  een BTW Factuur nodig? Geen probleem, u kunt deze uit uw klantenomgeving halen om gewoon even aan ons vragen dan sturen wij u deze toe.

Waarom internationale Facebook likes kopen?

Deze vind-ik-leuks zorgen voor flinke boost van het aantal vind-ik-leuks op uw pagina. Uw pagina oogt snel actief en betrouwbaar en u bent niet al te veel kwijt. U kunt er voor kiezen eerst 1000 internationale vind-ik-leuks toe tevoegen waarna u verder gaat met Nederlandse Facebook vind-ik-leuks bijvoorbeeld.

Wilt u weten uit welk land de internationale bezoekers kunnen komen? Bij elk product staat dit vermeld. Wij hebben dus verschillende producten met verschillende kenmerken. Zo hebben we bijvoorbeeld internationale likes met en zonder Arabische likes. Ook hebben we USA-likes, Duitse likes, Franse likes en zelfs Europese likes.

Ook is mogelijk de levering te verspreiden over een periode van bijvoorbeeld een aantal dagen. Dit oogt zeer natuurlijk en kan een goed effect hebben op de SEO, zeker als u het aanschaffen van likes combineert met bijvoorbeeld reactie likes (dus likes op 1 van uw status updates op uw Facebook pagina).

U hoeft niet bang te zijn voor uw Facebook pagina. Deze is bij ons in goede handen. Koop daarom gerust uw internationale Facebook likes bij ons. Klant worden bij ons betekend uw voordeel doen met onze ervaring. Wij hebben ruim 3 jaar ervaring en onze klanten zijn meer dan tevreden

Wie zouden internationale Facebook likes moeten kopen?

Eigenlijk zijn deze voor iedere pagina geschikt. Met name voor pagina's met nog maar weinig likes en of pagina's met internationale klanten.

Dus om een lang verhaal kort te maken: Veilig veilig likes kopen Niet allemaal uit India of Turkije niet allemaal uit Turkije Verspreinding of uit 1 land mogelijk verspreiding optioneel Geen bots verspreiding optioneel Jarenlange ervaring verspreiding optioneel

Merk: Facebook Model: Facebook likes
Deze echte likes afkomstig van Facebook gebruikers uit een of meerdere landen zijn prima geschikt om een pagina een drukker aanzicht te geven of als uw klanten reeds internationaal zijn. Ook zijn deze likes super veilig voor uw pagina. Uw pagina wordt dan ook door echte Facebook gebruikers..
v.a. €6,34
Merk: Facebook Model: Facebook Advertentie likes
Deze echte likes afkomstig van Facebook gebruikers uit een of meerdere landen zijn prima geschikt om een pagina een drukker aanzicht te geven of als uw klanten reeds internationaal zijn. Ook zijn deze likes super veilig voor uw pagina. Uw pagina wordt dan ook door echte Facebook gebruikers..
v.a. €56,70
Merk: Facebook Model: 100 Facebook Reactie Likes
Dit zijn Facebook reactie likes (vind-ik-leuks) op een reactie van een status update van uw Facebook pagina of profiel. Kernmerken van dit product: Wereldwijde likes Optie voor hoge kwaliteits landen zoals VS/UK/DE..
€9,99
Merk: Facebook Model: Facebook Foto Likes Duits
Facebook Foto Likes. Dit zijn Facebook likes (vind-ik-leuks) op een foto op Facebook. Dit kunnen zowel likes zijn op uw eigen persoonlijk profiel als op foto's op een pagina. Deze likes zijn van een internationale oorsprong en worden behoorlijk snel geleverd. De best mogelijke kwaliteit vo..
v.a. €6,97
Merk: Facebook Model: Facebook Foto Likes
Facebook Foto Likes. Dit zijn Facebook likes (vind-ik-leuks) op een foto op Facebook. Dit kunnen zowel likes zijn op uw eigen persoonlijk profiel als op foto's op een pagina. Deze likes zijn van een internationale oorsprong en worden behoorlijk snel geleverd.  Facebook likes op een f..
v.a. €12,60
Merk: Facebook Model: Facebook Website Likes
Facebook website likes. Dit zijn Facebook likes geleverd op uw website (dus niet voor een Facebook pagina op facebook.com) In dit geval moet de vind-ik-leuk knop op de website geplaatst zijn waarbij de link verwijst naar naar de website zelf (en niet naar de Facebook pagina), dat zijn de gewone..
v.a. €4,99
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6