Menu
Winkelwagentje

Facebook reacties

Wat zijn Facebook reacties?

Facebook reacties zijn reacties op een status update, een foto of een video. Met het kopen van Facebook reacties geeft u een boost (u verhoogt het aantal reacties) aan het aantal reacties op een bericht op Facebook. Dit kan een status update zijn, een foto of een video. U kunt er voor kiezen ook nog reactie likes toe te voegen.

Facebook reacties kunnen van Amerikaanse mensen komen of van Nederlandse mensen.

U hoeft niet bang te zijn voor je Facebook pagina. Koop daarom gerust uw Facebook reacties bij ons. Klant worden bij ons betekend je voordeel doen met onze ervaring.

Hoe werk het kopen van Facebook reacties?

U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. U levert ons de teksten aan. Wij laten deze dan plaatsen onder de door jouw aangegeven update, post, video of foto.
  2. Wij plaatsen een tekst naar eigen inzicht. Nederlandse mensen plaatsen Nederlandse teksten. Wij doen ons best om te reageren op het onderwerp van uw bericht, foto of

Vervolgens kunt u kiezen of deze reacties van Nederlandse of van internationale mensen moeten komen.

Waarom zou ik Facebook reacties kopen?

Uw status update, video of foto komt daarmee snel, actief en betrouwbaar over. Op deze manier bouwt u snel uw pagina op. Als nieuwe bezoekers zien dat u updates, berichten, artikelen, foto’s en films al actieve fans hebben dan zullen ze eerder geneigd zijn uq pagina te liken. Vanaf dat moment kunt het aan deze nieuwe bezoekers overlaten om jow trouwe fans / klanten te worden.

Er zijn geen producten in deze categorie.