Facebook Stemmen kopen

Het kopen van Facebook stemmen voor of op Facebook wedstrijden. Hier mee kunt u uw wedstrijd zelf winnen. Er zijn verschillende soorten Facebook wedstrijden:

  • Wedstrijden waarbij er simpelweg  wordt 'geliked' en de deelnemer met de meeste likes wint. 
  • Wedstrijden waarbij er meerdere handelingen moeten worden verricht zoals eerst inschrijven, dan liken en vervolgens stemmen.

Afhankelijk van de soort wedstrijd is het van belang dat u rekening houd met het volgende:

  • De Facebook stemmen moeten vanaf verschillende IP adressen komen.
  • De Facebook stemmen moeten geleidelijk worden toegevoegd.
  • Het aantal stemmen per IP adres mag niet te hoog zijn.

Je hebt een Facebook wedstrijd? Je wilt hier likes / stemmen voor kopen? Neem dan geen genoegen met goedkope / lage kwaliteits stemmen / likes. In dit geval is goedkoop echt duurkoop. In het beste geval wint er niemand, in het slechtste geval wordt de hele wedstrijd afgezegd door de organisator.

Hoe win je een Facebook wedstrijd dan wel?

Je blijft je best doen veel stemmen te verzamelen door de hulp in te roepen van familie, vrienden, en bekenden. Daarnaast bestel je bij ons een pakket voor wedstrijd likes. Wij nemen vervolgens contact met je op om af te spreken in hoeverre wij de likes toevoegen en op welke snelheid.

Wij leveren de likes langzaam, van verschillende goedgekeurde en geverifieerde accounts. Elke stem komt van een ander IP adres, dit is cruciaal.

Dus Facebook wedstrijd likes kopen bij likeskopen.net is: Veilig veilig likes kopen Makkelijk niet allemaal uit Turkije Maatwerk verspreiding optioneel Je wint de wedstrijd verspreiding optioneel Jarenlange ervaring verspreiding optioneel

Weergegeven:
Sorteren op:

Facebook Wedstrijd Likes en Stemmen

Facebook wedstrijd Likes. Wij kunnen likes of stemmen leveren op uw Facebook wedstrijd. Onze dienstverlening onderscheid zich om de volgende rede..

v.a. €24,99