Facebook video views kopen

Facebook video views kopen

Wat zijn Facebook video views? Recentelijk is Facebook stilletjes aan begonnen een concurrent van YouTube te worden. Eind 2014 introduceerde Facebook video's voor personen maar ook voor Facebook pagina's. Je kunt nu een een video uploaden op Facebook en je krijgt daarbij ongeveer soortgelijke mogelijkheden als bij YouTube. Het is zelfs mogelijk video's te maken met daarin een advertentie en een link naar je website of product. Je kunt ook een bericht voor je pagina promoten met daarin een video.>

Daarom biedt likeskopen.net nu als eerste Facebook video views. Koop nu 1000 Facebook video views van echte mensen compleet met likes en reacties uit ons netwerk. Wij zijn de eerste aanbeider van Facebook video likes in Europa en in Nederland. Mocht u geen likes en of reacties willen dan kunt u dit aangeven.

Wellicht wilt u wat exta views op een oudere Facebook video uit uw archief om extra bezoekers te krijgen? Wij kunnen u helpen uw oudere Facebook video's weer nieuw leven in te blazen.

Hoe vind u de link naar Facebook video?

De link naar uw Facebook video ziet er zo ongeveer uit: https://www.facebook.com/hema/videos/vb.145953218788026/911148638935143. U gaat eerst naar uw pagina en u klikt vervolgens op het woord 'video's'. Soms zit dit onder het menu item 'meer'.

video likes

De directe link naar uw video is ook te vinden door te klikken op een de timestamp. U kunt dan de link uit uw browser kopieren en aan ons opgeven in het daar voor bestemde vakje.

timestamp

Waarom wachten en bezoekers missen, koop vandaag nog Facebook video views van een uitstekende kwaliteit!

Vragen? Neem contact met onze Facebook video-experts op of chat met een van onze medewerkers.

Weergegeven:
Sorteren op:

Facebook video views

Facebook video views, u kunt nu vanaf 100 hoge-kwaliteits echte Facebook Video views kopen. Deze views zijn afkomstig van echte me..

v.a. €2,45