Instagram likes kopen

Instagram likes kopen

Wat zijn Instagram likes?

Likes zijn een teken van een Instagram gebruiker dat hij of zij uw Instagram foto leuk vindt. Zodra u een foto op Instagram post kan een gebruiker aangeven dat hij of zij uw foto leuk door op het hartje te klikken. Hoe meer hartjes / likes een foto heeft hoe populairder deze foto is. 

Een like op Instagram lijkt erg veel op een Facebook likes (waarbij iemand een foto of een statusupdate leuk vindt) of een Twitter favoriet (waarbij een Twitter gebruiker een tweet van een andere gebruiker leuk vindt). 

Waarom is dit belangrijk? Een profiel met (veel) hartjes oogt over het algemeen populairder dan een profiel zonder (veel) hartjes / likes. Een  Instagram like is een teken dat uw foto resoneert bij uw volgers.

Waarom zou u Instagram likes kopen?

Het doel van het kopen van Instagram likes is het populairder doen overkomen van uw Instagram foto voor nieuwe bezoekers en huidige bezoekers. Als u Instagram profiel / uw foto er goed uit ziet voor de bezoekers en deze oogt al populair dan zal deze bezoeker u sneller gaan volgen.

Het seo-voordeel: Google heeft aangegeven dat zij het meeweegt dat het populair zijn van een social media platform (zoals Instagram) bij de zoekresultaten. Het populair zijn van uw Instagram profiel is dus belangrijk voor uw website.

Naast het bovengenoemde voordeel voor uw website zal uw Instagram profiel ook eerder gevonden kunnen worden door zoekers naar een bepaalde hashtag. Als bijvoorbeeld een bepaalde Instagram gebruiker zoekt naar een bepaalde hashtag ( dan zou uw profiel al eerder naar boven kunnen komen als dit profiel al reeds populair is. 

Tip: een hashtag is een woord met daarvoor een hekje, zoals je dat kent van uw mobiel. Dat hekje is inmiddels een eigen leven gaan lijden op Instagram. Hoe gebruik je nu een hashtag? Plaats je een hashtag in bericht met tekst, dan wordt dat woord een link die verwijst naar berichten waarin dezelfde term wordt gebruikt. Zo kun je op een sociaal netwerk door op een hastag te klikken alles vinden over een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld: #tweedekamer gaat over de Nederlandse Tweede Kamer.

Instagram heeft, net als Google, een algoritme werken dat bepaald wie er als eerste getoond wordt. Een belangrijke factor bij wie er hoger komt in de resultaten is het hebben van veel volgers en likes en reacties (engagement / interactie).

Wij leveren u de beste Instagram likes die op dit moment leverbaar zijn. Andere verkopers leveren u Arabische of Turkse of likes van ondermaatse kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

Hoe lang duurt Instagram likes kopen?

Meestal leveren wij vrijwel direct na de bestelling en betaling. Instagram likes zijn er in verschillende soorten en maten. Internationale likes staan er vaak sneller dan likes uit 1 land. Bijvoorbeeld: Turkse likes en USA likes zijn meestal ietsje langzamer maar wel nog binnen een uur en zijn van een betere kwaliteit.

Automatische likes worden (eenmaal verwerkt) geleverd op uw foto's. Hoe snel dit gebeurd hangt af van uw keuze. Bij direct is dat dan ook direct (een paar minuten) en als heeft gekozen voor een tijdsvertraging en worden uw likes verdeeld over bijvoorbeeld 1 uur.

Instagram live video likes worden ook direct geleverd.

Hoe weet u welke Instagram likes u kunt kopen?

Wij hebben verschillende Instagram likes te koop. Zo zijn er:

 • Instagram likes snel en langzaam
  Dit zijn likes bedoeld voor op 1 foto. Optie(s): aantal likes en tijdsvertraging. U geeft ons de link naar uw Instagram foto op en wij leveren daar vervolgens de likes op. 
   
 • Instagram likes om te verdelen over uw laatste 12 of 24 foto's 
  Hier verdelen we een aantal likes over uw laatste 12 of 24 foto's. Optie(s): aantal likes en tijdsvertraging. U geeft ons uw Instagram gebruikersnaam op en wij verdelen het door u gekochte aantal likes over uw laatste 12 of 24 foto's.
   
 • Instagram likes automatisch te worden toegevoegd aan foto's die u nog gaat plaatsen 
  Hier plaatsten wij automatisch likes op een toekomstige foto. Optie(s): maandelijks zoveel foto's plaatsen als u wilt tegen een vaste prijs, tijdvertraging. In dit geval hoeft u ons alleen de Instagram gebruikersnaam te geven en er voor te zorgen dat uw profiel openbaar staat. Wij 'activeren' uw bestelling en vervolgens krijgt u likes op uw toekomstige foto('s).
   
 • Instagram live video likes. Dit zijn likes op een Instagram Live Video uitzending. Zend u regelmatig een live-video uit op Instagram? Dan kunnen wij u ook van live-views voorzien. In dit geval hebben wij alleen de link naar uw live uitzending nodig om u van live views te voorzien.

 

Antwoorden op vragen over Instagram likes kopen


Vraag: Zijn dit echte Instagram likes of neppers?
Antwoord: Wij verkopen verschillende soorten. De goedkoopste Instagram likes zijn om het aantal likes te verhogen zodat uw profiel er direct beter uit ziet waardoor nieuwe bezoekers uw profiel sneller gaan volgen en zijn niet echt. Nederlandse Instagram volgers kennen het hoogste percentage echte likes. 

Vraag: Wat doet het kopen van likes voor mijn Instagram foto en profiel?
Antwoord: Onze Instragram likes zijn dé ultieme manier manier om een foto een goede steun in de rug te geven; het is bewezen de dat ze uw bereik vergroten, uw autoriteit te verbeteren en kunnen zelfs helpen meer te verkopen.

Vraag: Is het echt veilig om Instagram likes te kopen?
Antwoord: Ja! Wij zijn al jaren (aantoonbaar) actief en wij en een expert op het gebied van Instagram likes (en meer). Er is geen risico voor uw profiel wanneer u likes koopt bij likeskopen.net.

Vraag: Geven jullie garantie op jullie Instagram likes?
Antwoord: Dat doen wij zeker! Hier bij likeskopen.net geven we 100% garantie op onze Instagram likes. Bij het product staat vermeld hoe lang wij bijvullen (als dat al nodig is).

Vraag: Vallen deze Instagram likes weg?
Antwoord: Bij ieder Instragram profiel is enig verloop normaal. Onze Instagram likes vallen echter niet weg. U kunt er dus van op aan dat uw gekochte like zichtbaar blijven en uw foto / profiel er populair uit blijft zien.

Vraag: Hoe snel worden de Instagram likes geleverd?
Antwoord: Wij streven er naar uw bestelling binnen een uur te leveren. Meestal heeft u uw likes binnen enkele minuten. Omdat wij met een goede kwaliteit likes werken verwerken wij alle bestellingen handmatig en zo krijgt u dus de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Vraag: Hoe veel likes moet ik kopen?
Antwoord: U kunt zich de volgende vragen stellen: Hoeveel volgers heeft u? Hoeveel likes heeft de concurrentie? Hoeveel likes wilt u hebben? Wat is een redelijke verhouding tussen likes en volgers en reacties? Op deze vraag is dus moeilijk een antwoord te geven omdat ieder profiel weer anders is met andere doelstellingen.

Weergegeven:
Sorteren op:
Instagram likes beste keus Nieuw

Instagram likes beste keus

Wilt u snel Instagram likes kopen? Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Deze likes zijn de beste keus op dit moment omdat ze ..

v.a. €1,52
Franse Instagram likes Nieuw

Franse Instagram likes

Het is nu mogelijk echte Franse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn super echte likes ! Niemand kan hiervan zeggen dat ze nep zijn. ..

v.a. €2,25
Instagram likes premium Nieuw

Instagram likes premium

Wilt u snel zeer goede Instagram likes kopen? Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Deze likes zijn de snelst beschikbare like..

v.a. €1,18
Nederlandse Instagram likes Server onderhoud

Nederlandse Instagram likes

Het is nu mogelijk echte Nederlandse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes ! Veilige echte Nederlandse Instagram likes ..

v.a. €7,33
Belgische Instagram likes Server onderhoud

Belgische Instagram likes

Het is nu mogelijk echte Belgische Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes ! Veilige echte Belgische Instagram likes Ni..

v.a. €7,33

Instagram likes voordelig

Wilt u goedkope Instagram likes kopen? Deze likes zijn prima om het aantal likes te verhogen. Echte goedkope likes zijn helaas verleden tijd maar deze..

v.a. €0,91

Instagram likes unlimited

U kunt nu makkelijker dan ooit Instagram likes bestellen voor uw foto's op Instagram. Wat zijn automatische Instagram likes? Automatische Instagr..

v.a. €19,88

Duitse Instagram likes

Het is nu mogelijk echte Duitse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes ! Veilige echte Duitse Instagram likes Niet goe..

v.a. €2,85

Turkse Instagram likes

Het is nu mogelijk echte Turkse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes! veilige echte Turkseinstagram likes niet goedk..

v.a. €7,33

Instagram Likes langzaam

Langzame internationale Instagram likes is het alternatief voor Instagram likes snel. Soms is het nodig dat uw Instagram likes langzaam gaan binnenkom..

v.a. €0,65

Instagram Likes verdelen

Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Wegens succes heeft dit product een apart plaatsje gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om..

v.a. €4,54
Instagram likes supersnel Nieuw

Instagram likes supersnel

Wilt u super snelle instagram likes kopen? Deze likes zijn prima om het aantal likes te verhogen en komen super snel binnen. Is het voor u belangrijk ..

v.a. €0,62