Menu
Winkelwagentje

Instagram likes

Wat zijn Instagram likes?

Likes zijn een teken van een Instagram gebruiker dat hij of zij uw Instagram foto leuk vindt. Zodra u een foto op Instagram post kan een gebruiker aangeven dat hij of zij uw foto leuk door op het hartje te klikken. Hoe meer hartjes / likes een foto heeft hoe populairder deze foto is. 

Een like op Instagram lijkt erg veel op een Facebook likes (waarbij iemand een foto of een statusupdate leuk vindt) of een Twitter favoriet (waarbij een Twitter gebruiker een tweet van een andere gebruiker leuk vindt). 

Waarom is dit belangrijk? Een profiel met (veel) hartjes oogt over het algemeen populairder dan een profiel zonder (veel) hartjes / likes. Een  Instagram like is een teken dat uw foto resoneert bij uw volgers.

Waarom zou u Instagram likes kopen?

Het doel van het kopen van Instagram likes is het populairder doen overkomen van uw Instagram foto voor nieuwe bezoekers en huidige bezoekers. Als u Instagram profiel / uw foto er goed uit ziet voor de bezoekers en deze oogt al populair dan zal deze bezoeker u sneller gaan volgen.

Het seo-voordeel: Google heeft aangegeven dat zij het meeweegt dat het populair zijn van een social media platform (zoals Instagram) bij de zoekresultaten. Het populair zijn van uw Instagram profiel is dus belangrijk voor uw website.

Naast het bovengenoemde voordeel voor uw website zal uw Instagram profiel ook eerder gevonden kunnen worden door zoekers naar een bepaalde hashtag. Als bijvoorbeeld een bepaalde Instagram gebruiker zoekt naar een bepaalde hashtag ( dan zou uw profiel al eerder naar boven kunnen komen als dit profiel al reeds populair is. 

Tip: een hashtag is een woord met daarvoor een hekje, zoals je dat kent van uw mobiel. Dat hekje is inmiddels een eigen leven gaan lijden op Instagram. Hoe gebruik je nu een hashtag? Plaats je een hashtag in bericht met tekst, dan wordt dat woord een link die verwijst naar berichten waarin dezelfde term wordt gebruikt. Zo kun je op een sociaal netwerk door op een hastag te klikken alles vinden over een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld: #tweedekamer gaat over de Nederlandse Tweede Kamer.

Instagram heeft, net als Google, een algoritme werken dat bepaald wie er als eerste getoond wordt. Een belangrijke factor bij wie er hoger komt in de resultaten is het hebben van veel volgers en likes en reacties (engagement / interactie).

Wij leveren u de beste Instagram likes die op dit moment leverbaar zijn. Andere verkopers leveren u Arabische of Turkse of likes van ondermaatse kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

Hoe lang duurt Instagram likes aankopen?

Meestal leveren wij vrijwel direct na de bestelling en betaling. Instagram likes zijn er in verschillende soorten en maten. Internationale likes staan er vaak sneller dan likes uit 1 land. Bijvoorbeeld: Turkse likes en USA likes zijn meestal ietsje langzamer maar wel nog binnen een uur en zijn van een betere kwaliteit.

Automatische likes worden (eenmaal verwerkt) geleverd op uw foto's. Hoe snel dit gebeurd hangt af van uw keuze. Bij direct is dat dan ook direct (een paar minuten) en als heeft gekozen voor een tijdsvertraging en worden uw likes verdeeld over bijvoorbeeld 1 uur.

Instagram live video likes worden ook direct geleverd.

Wat voor Instagram likes zijn er?

Wij hebben verschillende Instagram likes te koop. Zo zijn er:

 • Instagram likes snel en langzaam
  Dit zijn likes bedoeld voor op 1 foto. Optie(s): aantal likes en tijdsvertraging. U geeft ons de link naar uw Instagram foto op en wij leveren daar vervolgens de likes op. 
   
 • Instagram likes om te verdelen over uw laatste 12 of 24 foto's 
  Hier verdelen we een aantal likes over uw laatste 12 of 24 foto's. Optie(s): aantal likes en tijdsvertraging. U geeft ons uw Instagram gebruikersnaam op en wij verdelen het door u gekochte aantal likes over uw laatste 12 of 24 foto's.
   
 • Instagram likes automatisch te worden toegevoegd aan foto's die u nog gaat plaatsen 
  Hier plaatsten wij automatisch likes op een toekomstige foto. Optie(s): maandelijks zoveel foto's plaatsen als u wilt tegen een vaste prijs, tijdvertraging. In dit geval hoeft u ons alleen de Instagram gebruikersnaam te geven en er voor te zorgen dat uw profiel openbaar staat. Wij 'activeren' uw bestelling en vervolgens krijgt u likes op uw toekomstige foto('s).
   
 • Instagram live video likes. Dit zijn likes op een Instagram Live Video uitzending. Zend u regelmatig een live-video uit op Instagram? Dan kunnen wij u ook van live-views voorzien. In dit geval hebben wij alleen de link naar uw live uitzending nodig om u van live views te voorzien.

 

Antwoorden op vragen over Instagram likes


Vraag: Zijn dit echte Instagram likes of neppers?
Antwoord: Wij verkopen verschillende soorten. De goedkoopste Instagram likes zijn om het aantal likes te verhogen zodat uw profiel er direct beter uit ziet waardoor nieuwe bezoekers uw profiel sneller gaan volgen en zijn niet echt. Nederlandse Instagram volgers kennen het hoogste percentage echte likes. 

Vraag: Wat doet het kopen van likes voor mijn Instagram foto en profiel?
Antwoord: Onze Instragram likes zijn dé ultieme manier manier om een foto een goede steun in de rug te geven; het is bewezen de dat ze uw bereik vergroten, uw autoriteit te verbeteren en kunnen zelfs helpen meer te verkopen.

Vraag: Is het echt veilig om Instagram likes te kopen?
Antwoord: Ja! Wij zijn al jaren (aantoonbaar) actief en wij en een expert op het gebied van Instagram likes (en meer). Er is geen risico voor uw profiel wanneer u likes koopt bij likeskopen.net.

Vraag: Geven jullie garantie op jullie Instagram likes?
Antwoord: Dat doen wij zeker! Hier bij likeskopen.net geven we 100% garantie op onze Instagram likes. Bij het product staat vermeld hoe lang wij bijvullen (als dat al nodig is).

Vraag: Vallen deze Instagram likes weg?
Antwoord: Bij ieder Instragram profiel is enig verloop normaal. Onze Instagram likes vallen echter niet weg. U kunt er dus van op aan dat uw gekochte like zichtbaar blijven en uw foto / profiel er populair uit blijft zien.

Vraag: Hoe snel worden de Instagram likes geleverd?
Antwoord: Wij streven er naar uw bestelling binnen een uur te leveren. Meestal heeft u uw likes binnen enkele minuten. Omdat wij met een goede kwaliteit likes werken verwerken wij alle bestellingen handmatig en zo krijgt u dus de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Vraag: Hoe veel likes moet ik kopen?
Antwoord: U kunt zich de volgende vragen stellen: Hoeveel volgers heeft u? Hoeveel likes heeft de concurrentie? Hoeveel likes wilt u hebben? Wat is een redelijke verhouding tussen likes en volgers en reacties? Op deze vraag is dus moeilijk een antwoord te geven omdat ieder profiel weer anders is met andere doelstellingen.

Merk: Instagram Model: Instagram likes
Wilt u snel Instagram likes kopen? Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Deze likes zijn de beste keus op dit moment omdat ze de beste prijs / kwaliteit verhouding hebben. Deze likes hebben een normaal karakter dat betekent dat ze bestaan uit gemengde profielen met een gemidd..
v.a. €1,52
Merk: Instagram Model: Instagram likes premium
Wilt u snel zeer goede Instagram likes kopen? Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Deze likes zijn de snelst beschikbare likes op dit moment. Meestal is de levertijd rond de 0-1 uur afhankelijk van de hoeveelheid. Deze premium likes zijn afkomstig van echte profielen met vri..
v.a. €0,90
Gerichte Instagram likes
-100 %
Merk: Instagram Model: Gerichte Instagram likes
Het is nu mogelijk om gerichte Instagram likes te kopen voor uw profiel! Met de volgende kenmerken: veilige echte Instagram likes; niet goedkoop maar staan erg goed; in 1 klap ziet je  profiel er super populair uit; levering: ma-za 09-22u Garantie: deze vallen niet weg. ..
v.a. €1,59 v.a. €2,12
Merk: Instagram Model: Instagram likes voordelig
Wilt u goedkope Instagram likes kopen? Deze likes zijn prima om het aantal likes te verhogen. Echte goedkope likes zijn helaas verleden tijd maar deze likes zijn de goedkoopst beschikbare. WIlt u gewoon het aantal likes verhogen en is de kwaliteit minder belangrijk bijvoorbeeld om wat oudere foto's ..
v.a. €0,68
Merk: Instagram Model: Turkse Instagram likes
Het is nu mogelijk echte Turkse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes! veilige echte Turkseinstagram likes niet goedkoop maar staan erg goedkomen super professioneel over in 1 klap ziet je  profiel er super populair uit snelle levering. Doorgaans binnen..
v.a. €7,33
Merk: Instagram Model: Instagram Likes lanzgaam
Langzame internationale Instagram likes is het alternatief voor Instagram likes snel. Soms is het nodig dat uw Instagram likes langzaam gaan binnenkomen in plaats van direct. Het langzaam toevoegen van Instagram likes komt natuurlijker over en komt echter over. Deze langzame Instagram likes hebben d..
v.a. €0,65
Merk: Instagram Model: Instagram Likes Verdelen
Instagram is hét platform voor het delen en maken van foto's. Wegens succes heeft dit product een apart plaatsje gekregen. Vanaf nu is het mogelijk om uw Instagram likes te komen en te laten verdelen over uw laatste 12 foto's. Op deze manier oogt uw profiel in 1 x veel actiever en populairder. ..
v.a. €4,54
Merk: Instagram Model: Auto Likes
Automatisch Instagram likes voor uw toekomstige foto Instagram berichten zoals foto's en video's.  Dit product is dus voor TOEKOMSTIGE foto's met de volgende kenmerken: nooit meer omkijken naar uw Instagram likes; automatisch toegevoegd na plaatsing van uw foto; internationale like..
v.a. €6,54
Merk: Instagram Model: Instagram likes snel
Wilt u super snelle instagram likes kopen? Deze likes zijn prima om het aantal likes te verhogen en komen super snel binnen. Is het voor u belangrijk dat er snel likes staan op uw foto dan zijn deze likes voor u.  Deze snelle likes hebben de volgende kenmerken: vanaf 20 stuks;gunstige ..
v.a. €0,62
Nederlandse Instagram likes Nederlandse Instagram likes
Server onderhoud
Merk: Instagram Model: NL Instagram likes
Het is nu mogelijk echte Nederlandse Instagram likes te kopen voor uw profiel! Dit zijn echte likes ! Veilige echte Nederlandse Instagram likes Niet goedkoop maar staan erg goed In 1 klap ziet je  profiel er super populair uit Snelle levering. Doorgaans binnen een uur (afhankel..
v.a. €7,33
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10