Menu
Winkelwagentje
Het is niet meer toegestaan om te leveren aan commerciële social media uitingen. Meer informatie.

Instagram volgers

Wat is Instagram dan precies?

Instagram is het platform voor het delen van foto's, filmpjes en liveopnames. Sommige profielen zijn dermate populair dat deze profielen een hele schare aan volgers hebben verkregen. 

Hoe weet ik welk Instagram product ik moet hebben?

Zoals u hieronder ziet hebben wij zowel likes als volgers. De likes kunnen wij eventueel verdelen over de laatste 10 foto's of allemaal op 1 foto, wanneer u wilt. In principe verkopen ze per 1000, maar andere aantallen zijn zeker ook mogelijk. Als u volgers wilt hebben kiest u dus voor het gewenste aantal volgers hier onder en bestelt u deze dan via onze webwinkel. Wij hebben regelmatig acties en aanbiedingen waarbij u gratis likes verkrijgt of (volgers).

Sinds kort is het mogelijk om Nederlandse Instagram volgers te kopen. Let er wel dat wij deze alleen kunnen leveren met het uw account gegevens. Desnoods kunnen wij u van een nieuw account voorzien inclusief volgers en likes.

Hoe lang duurt het leveren van Instagram likes of Instagram volgers?

In de meeste gevallen gaat het leveren van Instagram likes en volgers behoorlijk snel. Dit kan al dezelfde dag zijn maar hangt natuurlijk af van de hoeveelheid en de mensen die volgen of liken. Meestal staat bij de dienst (hieronder) vermeld hoe lang de levering duurt. In sommige gevallen kunnen wij de dienst uitspreiden over meerdere dagen, zodat dit natuurlijk overkomt. Dit is echter alleen echt noodzakelijk bij grotere hoeveelheden (denk daarbij aan likes en volgers boven de 1000).

Antwoorden op vragen over onze Instagram diensten


Vraag: Zijn dit wel echte Instagram volgers of neppers?
Antwoord: Wij verkopen verschillende kwaliteiten. De goedkopere Instagram volgers zijn om het aantal volgers te verhogen. Wilt u ook likes en reacties? Daarvoor hebben wij ook oplossingen. Nederlandse Instagram volgers kennen het hoogste percentage echte volgers.

Vraag: Wat doet het kopen van volgers en likes voor mijn Instagram profiel?
Antwoord: Onze Instagram diensten zijn dé ultieme manier om een profiel een goede steun in de rug te geven. Of gewoon om veel populairder te lijken natuurlijk.

Vraag: Is het echt veilig om Instagram volgers te kopen bij deze website?
Antwoord: Als de volgers niet meer volgen binnen de garantie periode vullen wij ze gratis aan. Let wel op dat het kopen van social media engagement niet toegestaan is door de social media platformen.

Vraag: Geven jullie een garantie op jullie Instagram producten?
Antwoord: Dat doen wij zeker! Hier bij likeskopen.net geven we 100% garantie. Dat betekent dat, als u om welke reden dan ook, volgers of likes mocht verliezen dat wij deze GRATIS aanvullen. Bij het product staat vermeld hoe lang wij bijvullen.

Vraag: Vallen deze Instagram volgers weg?
Antwoord: Bij ieder actief Instagram profiel is enig verloop normaal. Bij gekochte Instagram volgers zonder targeting op interesse (bijvoorbeeld bij internationale volgers) dan kan het verloop iets groter zijn. Echter wij leveren altijd een goede 10-20% extra en wij vullen bij gedurende garantie periode (dit staat vermeld bij het product).

Merk: Instagram Model: Instagram volgers
Instagram volgers voor je profiel! Je kunt niet meer om Instagram heen. Mensen kunnen jou volgen en je foto's liken. Hoe mensen je foto's liken en je volgen hoe populairder je bent. Geen wachtwoord nodig. Likes en reacties zijn ook te koop. Wilt een volledig pakket? Bekijk dan ons Ins..
v.a. €2,18
Merk: Instagram Model: Instagram volgers dagelijks
We kunnen handmatig regelmatig enkele Instagram volgers toevoegen. Zo groeit het aantal volgers geleidelijk en niet direct met 1000 of meer. Dit kan handig zijn wanneer uw concurrentie uw socialmediaactiviteit nauwlettend in de gaten houdt. We voegen regelmatig een x aantal volgers toe verdeeld over..
v.a. €12,39
Super premium volgers
-100 %
Merk: Instagram Model: Super premium volgers
Het is nu mogelijk echte Instagram volgers te kopen voor uw profiel! Dit zijn super echte volgers en zijn al vanaf 5 stuks toe te voegen. ! Niemand kan hiervan zeggen dat ze nep zijn!! Deze volgers hebben de volgende kenmerken: veilige echte Instagram volgers; Keuze uit land / landen / mix; ..
v.a. €4,13 v.a. €5,50
Merk: Instagram Model: Instagram Pakket
Instagram wordt steeds maar populairder. We zien steeds meer jeugd een meer actief zijn op Instagram dan op welk ander platform dan ook. Ook ondernemers zich richten op Instagram omdat steeds meer Nederlandse mensen te vinden zijn op Instagram. Met dit totaal pakket krijgt uw profi..
€19,99
Nederlandse Instagram volgers
Order-Stop
Merk: Instagram Model: Instagram NL
Vanaf 2014 is Instagram is hét social media platform voor cosumenten en ondernemers. We zien steeds meer ondernemers zich richten op Instagram omdat steeds meer (Nederlandse) mensen gebruik gaan maken van de Amerikaanse profielen website Instagram. Uniek: Koop nu Nederlandse Instagram volger..
v.a. €49,99
Turkse Instagram volgers
Order-Stop
Merk: Instagram Model: Instagram Volgers Turks
Turkse Instagram volgers. Instagram volgers van Turkse afkomst. Deze volgers kunnen wij leveren vanaf 200 tot 6000 volgers. De volgers worden meestal binnen 1 a 3 dagen toegevoegd, Turkse Instagram volgers Van Turkse mensen Van 200 tot 6000 Levertijd: 1-3 dagen Let op: verhoogde kans o..
v.a. €1,99
Instagram volgers premium
Order-Stop
Merk: Instagram Model: Instagram volgers premium
Instagram volgers voor je profiel! En niet zo maar Instagram volgers, deze Instagram volgers zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze niet ontvolgen.  Deze volgers hebben de volgende kenmerken: veilige Instagram volgers; niet goedkoop maar van goede kwaliteit internationaal van oorspro..
v.a. €4,99
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7