LinkedIn

LinkedIn

Wat is LinkedIn?

LinkedIn is het zakelijke platform voor netwerken en het zoeken van werk. Zeg maar het Facebook voor werkende wereld. LinkedIn is een sociale netwerksite gericht op werkenden en werkzoekenden. Iedereen kan zich gratis aanmelden bij LinkedIn en een professioneel account aanmaken. Ook is het mogelijk een bedrijfspagina aan te maken voor bedrijf of website.

Wij kunnen u helpen uw LinkedIn profiel bekend en populair te maken.

Waarom zou u LinkedIn connecties, volgers of shares moeten kopen?

Indien u LindedIn gebruikt voor uw SEO (zoekmachine optimalisatie) dan kunt u door het kopen van LindedIn volgers een belangrijk signaal afgeven aan Google. Namenlijk dat uw bedrijfspagina of uw LinkedIn profiel (met link naar uw website) populairder aan het worden is.

Hoe weet ik welke LinkedIn dienst ik moet hebben?

Wij kunnen u helpen uw LinkedIn profiel bekend en populair te maken. Hoe doen wij dit? Wij kunnen u met de onderstaande diensten op weg helpen:

Connecties

Wij kunnen uw InkedIn profiel voorzien van 1000 echte menselijke connecties.

Nederlandse connecties

Hoewel LinkedIn een internationaal platform is kunnen we u helpen om 250 Nederlandse connecties te verkrijgen. Hiermee geeft u uw LinkedIn profiel een goede uitstraling naar toekomstige connecties en naar een toekomstige werkgever.

LinkedIn shares

Net als re-tweets enFacebook posts is het mogelijk uw website op een belangrijk LinkedIn profiel te laten delen. Dit is een belangrijk onderdeel van de sociale signalen naar Google toe.

LinkedIn aanbeveling

Een specifieke aanbeveling van een populair LinkedIn profiel kan wonderen doen voor uw profiel.

Hoe lang duurt het voordat wij de LinkedIn diensten hebben geleverd?

In de meeste gevallen gaat het leveren behoorlijk snel. Dit kan al de zelfde dag zijn maar hangt natuurlijk af van de hoeveelheid en het type dienst. De shares en connectie(verzoeken) kunnen zo nodig nog dezelfde dag verstuurd worden. Het verloop is vervolgens natuurlijk. Voor Nederlandse LinkedIn connecties kan dit behoorlijk snel zijn (een aantal dagen).

Antwoorden op veelgestelde vragen over LinkedIn diensten

Vraag: Zijn dit echte LinkedIn gebruikers?
Antwoord: Ja zeker zijn dit echte LinkedIn gebruikers.

Vraag: Wat doet dit voor mijn LinkedIn profiel of bedrijfspagina?
Antwoord: Onze LinkedIn diensten zijn dé ultieme manier manier om het balletje aan het rollen te krijgen. Uw profiel en uw bedrijfspagina krijgen meer volgers en dat geeft uw profiel een betere uitstraling.

Vraag: Is het veilig om LinkedIn connecties te kopen bij likeskopen.net?
Antwoord: Ja! likeskopen.net is al jaren actief en gespecialiseerd in socialmedia activiteiten. Nog nooit heeft een klant van ons hier iets negatiefs van gemerkt.

Vraag: Geven jullie een garantie ?
Antwoord: Ja zeker! Bij likeskopen.net geven we een 100% garantie.

Weergegeven:
Sorteren op:
250 Nederlandse LinkedIn connecties Neem contact op

250 Nederlandse LinkedIn connecties

LinkedIn connecties zijn belangrijk voor ieder LinkedIn profiel. Hoe mee connecties hoe meer mensen u kunt bereiken. Heeft uw profiel nog maar weinig ..

€39,00