Menu
Winkelwagentje

Nederlandse Facebook likes

Wat zijn Nederlandse Facebook likes nou eigenlijk?

Nederlandse Facebook likes zijn Facebook likes met de volgende kenmerken: 100% Nederlands, afkomstig van (echte) Nederlandse Facebook gebruikers eventueel langzaam toe te voegen, deze (NL) Facebook gebruikers zijn allemaal volwassenen (18+) en een mix van vrouwen en mannen. Het is, bij onze Nederlandse Facebook likes, niet te zien dat deze gekocht zijn en kunnen op verzoek 'stil' worden toegevoegd.

Waarom zou u Nederlandse Facebook likes moeten kopen?

Wellicht herkent u de volgende situatie:  Er is een mooie Facebook pagina gemaakt. Alle vrienden, familie en kennissen zijn gevraagd de pagina te liken maar dit heeft helaas nog nog niet zo veel vind-ik-leuks (likes) opgeleverd. Met een paar honderd vind-ik-leuks wilt u betrouwbaar overkomen voor potentiële klanten. u wilt geen duizenden euro's uitgeven aan een Facebook ads campagne. 

Mensen drukken nou eenmaal niet zo snel op de vind-ik-leuk knop wanneer een pagina niet betrouwbaar overkomt (nog erg weinig likes heeft). Immers ze zijn bang dat ze veel reclame krijgen. Heeft een pagina al een paar honderd of zelf 1000 vind-ik-leuks dan zullen deze mensen veel eerder ook op de vind-ik-leuk knop drukken.

Niet alleen komt u pagina veel betrouwbaarder over met onze vind-ik-leuks maar mocht u in een later stadium toch een Facebook campagne gaan beginnen dan heeft het reeds hebben van een behoorlijk aantal vindt-ik-leuks een voordeel: namelijk omdat de pagina reeds betrouwbaar overkomt drukken mensen eerder op vindt-ik-leuk knop en daardoor heeft u een hogere CTR en beloond Facebook u met een lagere CPM of CPC prijs.

Hoe weet ik welke Nederlandse Facebook likes ik moet kopen?

Zoals u misschien al gezien heeft is het enige verschil tussen de diensten het aantal likes. U kunt nu dus met een gerust hart een van de onderstaande diensten bestellen en er gerust van zijn dat uw kwaliteits NL likes koopt. De manier van leveren kan wel verschillen al naar gelang het aantal dat u koopt. Dit doen wij om u van de beste service te kunnen voorzien. Het is namenlijk zo dat sommige leveranciers u beloven dat ze u 500 Nederlandse likes gaan leveren maar in werkelijkheid weten we al dat de manier van leveren die zij gebruiken u slechts binnen meerdere maanden van het gewenste aantal likes kunnen voorzien, als het dat aantal al gehaald wordt. Wij hebben een unieke manier om u binnen gemiddeld 14-21 dagen van 500 echte Nederlandse likes te kunnen voorzien.

Hoe lang duurt het nou allemaal?

Meestal duurt het leveren van de NL likes niet heel erg lang maar hangt wel af van het aantal. Zo zult u de 100 Nederlandse likes meestal binnen een aantal dagen hebben maar kan 1000 Nederlandse likes tot wel een aantal weken duren. U kunt er hoe dan ook van op aan dat ze langzaam en natuurlijk toegevoegd worden. Op de pagina van het product vind u ook informatie over de gemiddelde levertijd.

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze NL likes

Vraag: Zijn dit echt echte Nederlandse Facebook likes?
Antwoord: Absoluut. Wij zullen geen woord-spelletjes met u spelen zoals sommige aanbieders.  Deze likes zijn likes van echte menselijke Nederlandse mensen die hoogstpersoonlijk en vrijwillig liken met het door hun zelf aangemaakte profiel.

Vraag: Wat is het verschil met de premium Nederlandse Facebook likes?
Antwoord: U krijgt sowieso echte Nederlandse Facebook likes. Het verschil zit hem in de manier van leveren. Deze likes worden eerst verzamelt en door een unieke maar toch veilige manier toegevoegd aan uw pagina. Deze likes kunnen ook 'stil'  worden toegevoegd mocht het absoluut niet bekend mogen worden dat u Facebook likes koopt.

Vraag: Welk voordeel heeft dit voor mijn (Nederlandse) Facebook pagina?
Antwoord: Onze Nederlandse Facebook diensten zijn toch echt de beste manier manier om het beruchte sneeuwballetje aan de gang te krijgen; het kopen van Nederlandse Facebook likes is bewezen dat dit nieuwe bezoekers eerder laat liken, dat dit de algemene uitstraling verbetert en dat ze het algemende bereik vergroot. Doordat dingen als uitstraling, activiteit en bereik vergroot worden vergoot dit ook de kans op verkoop of inschrijving.

Vraag: Is het veilig om Nederlandse Facebook likes te kopen bij likeskopen.net
Antwoord: Dit is 100% veilig! likeskopen.net is al jaren (3 jaar+ en dat kunt u controleren in Google cache) actief en (zonder al te zelfvoldaan te willen klinken) gespecialiseerd in socialmedia activiteiten. Onze diensten zijn 100% veilig voor elke pagina en nog niemand is er als klant slechter af geweest door gebruik te maken van onze producten.

Vraag: Hebben jullie een garantie op jullie Nederlandse likers?
Antwoord: Dat hebben wij inderdaad! Bij likeskopen.net bieden we zelfs een 100% garantie. Soms zijn mensen bang dat de gekochte likes weer wegvallen. Hoewel enig verloop altijd natuurlijk is en veel afhangt van u en uw pagina zien wij dat het wegvallen tot minder dan 5% beperkt blijft.

Dus Nederlandse Facebook kopen bij likeskopen.net is: Veilig veilig likes kopen Makkelijk niet allemaal uit Turkije Nederlands verspreiding optioneel Goedkoper verspreiding optioneel Makkelijker verspreiding optioneel

Merk: Facebook Model: NL FOTO LIKES
Echte Nederlandse Facebook foto likes op een foto of op een Facebook bericht staan uiteraard veel beter dan buitenlandse likes op een Nederlands Facebook bericht. Het is mogelijk een foto of bericht alleen te liken, te liken en er een reactie op te geven of te liken, te delen en er een reactie op te..
v.a. €19,99
Nederlandse en Belgische Facebook likes
Order-Stop
Merk: Facebook Model: FB NL
Snel 100 kwalitatief goede echte Nederlandse Facebook likes op uw pagina? Aarzel dan niet verder en bestel deze likes. U zult er geen spijt van krijgen. Deze likes worden gegenereerd door middel van promoties op populaire Facebook pagina's. Deze likes zijn daarom 100% natuurlijk en organisch ve..
v.a. €29,99
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2