Menu
Winkelwagentje

TikTok

Wat is TikTok?

TikTok is een social media-platform via een app waarmee korte video's gemaakt en online gedeeld kunnen worden. Deze korte video's hebben meestal een lengte van 3 tot 16 seconden. Naast korte video's kunnen er ook video's in loops van maximaal 60 seconden geüpload worden.

Wat kun je kopen voor TikTok?

Voor TikTok kun je volgers kopen, likes kopen en views kopen. Deze volgers, likes en views komen van andere TikTok gebruikers.

Wat is het beste om te kopen voor TikTok?

Het beste zou zijn om te onthouden dat alles in balans moet zijn. Dus normaal gesproken heeft iemand bijvoorbeeld 1000 volgers. Een percentage daarvan zal bekijken en daar weer ene percentage van zal likes liken. Met 1000 volgers zou het kunnen zijn dat 250 personen uw video bekijken en 50 personen uw video liken.

Merk: TikTok Model: TikTok boost
TikTok is het meest populaire nieuwe platform voor het delen van korte video's. Met dit TikTok pakket heeft u alles in huis om uw TikTok profiel een enorme boost te geven. In dit pakket zitten volgers, views, likes en shares. Dit pakket heeft de volgende kenmerken:in 1 klap uw profiel een boost;250 ..
€24,95
Merk: TikTok Model: TikTok likes
Voor het  meest populaire nieuwe platform van dit moment voor het delen van korte video's verkopen we nu TikTok likes. Met TikTok likes is je TikTok video ineens (extra) populair. Met dit product krijgt u TikTok likes op een TikTok video.  Het is mogelijk vanaf 20 likes te bestellen tot ee..
v.a. €0,62
TikTok views
Nieuw -100 %
Merk: TikTok Model: TikTok views
Voor het  actieve nieuwe platform van dit moment TikTok kun je nu ook apart TikTok views kopen. Met TikTok views is je TikTok video ineens (extra) populair en is deze video ineens door veel mensen bekeken. Met dit product krijgt u TikTok views op een TikTok video, hierdoor gaat het aantal views..
v.a. €0,51 v.a. €1,02
Merk: TikTok Model: TikTok volgers
Voor het  HER nieuwe platform van dit moment voor het delen van korte video's. Nu kunt u TikTok volgers kopen om uw profiel nog veel populairder te maken.  Met dit product krijgt u TikTok volgers op een TikTok profiel.  Het is mogelijk vanaf 10 volgers te bestellen tot een maximum van..
v.a. €0,62
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4