Menu
Winkelwagentje

Veel Gestelde Vragen

Verkopen jullie echte Nederlandse Facebook Likes?
Ja! Wij garanderen echte Nederlandse Facebook likes van echte Nederlandse mensen.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?
Wij reageren binnen 24 uur. Meestal sneller.
Kan mijn pagina worden verbannen? / Is dit veilig voor mijn pagina?
Dit is 100% veilig. Het allerergste wat (in theorie) zou kunnen gebeuren is dat uw likes verwijderd worden. Echter, het verschil zit hem in de bron van de likes. Zijn deze van echte mensen dan kan Facebook we gewoonweg niet als 'onecht' zien en er is dan ook geeb geen reden om deze te verwijderen. In de praktijk is een wegval van 2% normaal. In theorie kan iedereen tenslotte likes op iedere pagina laten leveren. Dat zou betekenen dat ik de Facebook pagina van een concurrent zou kunnen laten sluiten door daar alleen maar hele slechte likes op af te laten leveren. Zo'n situatie zou ook voor Facebook onwenselijk zijn.
Wat is de volg-volg-terug methode?
Om echte Nederlandse Twitter volgers of Instagram volgers toe te kunnen voegen aan uw profiel volgen wij mensen waarvan u aangeeft dat ze potentieel goede volgers (mogelijke klanten) voor u kunnen zijn. Dus wij gaan bijvoorbeeld de volgers van uw concurrent volgen of de volgers volgen van een belangrijk blad of blog in uw segment. Een percentage zal u terug gaan volgen. Zo verkrijgen wij echte volgers voor u. Wij hebben ons inmiddels dermate gespecialiseerd in dit proces dat wij op dit moment kunnen zeggen dat wij dit zeer effectief kunnen doen.
Gebruiken jullie bots?
Nee! bots werken slechts voor korte tijd. Wij willen onze klanten op de lange termijn van dienst zijn. Na veel testen hebben wij een methode ontdekt waardoor het mogelijk is om likes toe te voegen aan een bestaande Facebook pagina.
Berekenen jullie extra kosten?
Wij geven u een all-in prijs. Dat betekend dat u geen extra BTW, Paypal, iDeal of andere kosten hoeft te betalen.
Potverdorie, ik zie geen nieuwe likes!
Bij de omschrijving van het door u gekochte product staat hoe lang levering gemiddeld duurt.
Daarnaast is het ook zo dat Facebook het aantal likes soms niet real time update. Het is verstandig even geduldig te wachten of even contact met ons op te nemen.
Waarom zie ik de nieuwe likes niet in mijn statistieken?
De 'likes-teller' update nagenoeg direct maar de 'insigh' statistieken niet, dit kan 3-5 dagen duren.
Dan is het ook nog zo dat sommige mensen hun datum-marge moeten aanpassen. Dus stel wel de datum zodanig dat deze ook de datum meeneemt waarop de likes toegevoegd zijn.
Hoe kan ik zien of dit echte profielen zijn?
Dat is heel simpel, kies er een aantal geleverde likes uit en bekijk hun profiel. U ziet dan dat actieve profielen zijn met foto’s, updates en vrienden.
Waarom is Facebook likes kopen zo duur?
Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs: wij weigeren u nep likes te leveren. Het toevoegen van echte landen-specifieke likes (zoals Nederlandse) is geen simpele taak. Er zijn verschillende stappen met handmatige acties. Het is niet zo dat wij op een knop drukken en de likes staan op uw pagina.
Waar komen internationale likes vandaan?
Wij verkopen verschillende soorten internationale likes. Bij de productomschrijving staat informatie hierover.
Kan ik meerdere pagina’s in 1 order van likes voorzien?
Alle pakketten zijn per pagina. Bij grotere bestellingen kan dit wel.
Zullen deze mensen actief zijn op mijn pagina?
Ondanks dat wij ons best doen met de laatste brein-manipulatietechnieken (grapje) geven wij geen garantie op interactie. Wel krijgen we regelmatig berichten dat er wel degelijk activiteit is maar dit hangt voornamelijk af van de pagina en de berichten (de match tussen de intersses van de mensen en uw pagina).
Hoe krijgen jullie fans?
Dit is geen geheim en eigenlijk zeer simpel: De wereldwijde fans komen vanaf een netwerk van pagina's en websites. Veel webmasters en pagina eigenaren willen graag hun traffic ten gelde maken in ruil voor geld. Wij gebruiken wij een eigen netwerk waar wij mensen geld, credits of digitale goederen bieden in ruil voor een like.
Zullen deze fans mijn website unliken?
Menselijk gedrag is moeilijk te voorspellen maar we leveren uw likes weer aan, mochten er een paar verdwijnen.
Kunnen jullie ook gerichte likes leveren zoals alleen mannen of vrouwen?
Dat is mogelijk, neem hier voor eerst contact met ons op.
Kan ik jullie ook bellen?
Het spijt ons, maar we kunnen geen telefonische ondersteuning bieden omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen houden. Wel kunt u met ons chatten of met ons e-mailen.
Jakkes, mijn likes / volgers / etc. verdwijnen!
Kijk bij het door u gekochte product of, en onder welke voorwaarden, wij aanvullen.

Nederlandse likes regulier / Belgische likes standaard

Hebben jullie beheerders toegang nodig?
Alleen voor deze categorie (Nederlandse likes standaard en Belgische likes standaard) is dit nodig. Voor Nederlandse premium likes en gewone (internationale likes) likes is dit niet nodig. Wees echter gerust. We hebben inmiddels tientallen klanten op deze manier mogen helpen, naar volle tevredenheid. Meestal zijn dit klanten die likes zodanig toegevoegd willen hebben dat niemand dit kan zien. Roept dit toch bezwaren op? Geen zorgen, er is een alternatief!
Ik vertrouw het niet! Ik ben al eens opgelicht!
Hoewel wij regelmatig klanten krijgen die melden te zijn opgelicht door andere websites doen wij er alles aan om u van het gekochte product te voorzien. Vertrouwt u het nog steeds niet? Neem contact op via ons formulier of chat met ons voor een gratis test van onze producten (niet voor alle producten mogelijk). U kunt onze diensten ook zeer goedkoop uitproberen. Zo zijn er Instagram volgens vanaf 1,40 euro.
Gaan jullie mij spammen?
Nee, wij spammen niet. U krijgt van ons wel e-mails met betrekking tot uw bestelling. Wij hebben ook een nieuwsbrief van maximaal 1 keer per maand. Met 1 klik kunt u zich uitschrijven.